خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود ظرفیت‌های لازم برای افزایش جمعیت در شهرستان آوج

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 مرداد 1402 - 10:01
قزوین- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: آمارها نشان دهنده وجود ظرفیت‌های لازم و بهتر جهت افزایش جمعیت در شهرستان آوج نسبت به سایر شهرستان ها است.
شهرستان،آوج،اردلان،روستاي،عليخاني،بازديد،آمار،جمعيت

به گزارش خبرنگار مهر، کبری علیخانی صبح سه شنبه در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان آوج اظهار داشت: هر شهرستان در استان قزوین نیازمند یک برنامه ریزی مجزا جهت افزایش جمعیت است چراکه شهرستان‌های استان شرایط فرهنگی و اجتماعی متفاوتی دارند و نمی‌توان برای تمامی آن‌ها نسخه یکسانی تجویز کرد.
وی گفت: با حمایت و تسهیل گری حاکمیت در حوزه‌های آموزشی و اقتصادی و هم افزایی نیروهای مردمی می‌توان شرایط اجتماعی شهرستان آوج را ارتقا داد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همچنین در بازدید از روستای اردلان اضافه کرد: باید به شکل ویژه یک طرح برای روستای اردلان داشته باشیم، آمار بالایی از قشر جوان و نوجوان در این روستا فعالیت دارند که با سرمایه گذاری‌های مادی و معنوی می‌توان به دستاوردهای خوبی در آن رسید.
گفتنی است؛ علیخانی در سفر خود به شهرستان آوج پس از بازدید از کتابخانه تازه تأسیس روستای اردلان، در جریان نبود دبیرستان دخترانه با وجود آمار بالای دانش آموزان و عدم وجود بازارچه دائمی برای فروش محصولات مشاغل خانگی قرار گرفت و پس از شنیدن دغدغه بانوان تأثیرگذار این منطقه قول مساعد جهت پیگیری مسائل مطروحه داد.