خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج ۸۵ درصد کالاهای رسوبی از بنادر استان بوشهر

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 مرداد 1402 - 21:15
بوشهر- مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران از خروج ۸۵ درصد کالاهای رسوبی از بنادر استان بوشهر خبر داد.
بنادر،استان،بوشهر،دريانوردي،كالاهاي

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران با اهدای لوح تقدیر به پاس تلاش‌های ناظر گمرکات استان و مجموعه گمرکات استان بوشهر برای تعیین تکلیف و خروج کالاهای رسوبی در بنادر این استان تقدیر و تشکر کرد.
در بخشی از این لوح تقدیر که به نیابت از مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران توسط مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به ناظر گمرکات استان بوشهر اهدا شد، آمده است: با عنایت به همکاری مؤثر و مستمر جنابعالی و همکاران آن حوزه با اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در تعیین تکلیف و خروج کالاهای رسوب شده در بنادر استان بوشهر اعم از کالاهای توقیفی مهلت منقضی شده و بلاتکلیف و پیگیری‌های مستمر جهت خروج بیش از ۸۵ درصد کالاهای رسوبی سنواتی از بنادر بوشهر، گناوه، کنگان و دیر که زمینه استفاده بهینه از تمامی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های بندری را فراهم ساخته است بدینوسیله از زحمات و مساعی ارزنده شما و مجموعه تحت نظر قدردانی می‌شود.