خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم پرونده اهانت به همسر شهید مدافع حرم در شهر اراک صادر شد- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 مرداد 1402 - 21:14
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: حکم پرونده اهانت به همسر شهید مدافع حرم در شهر اراک صادر شد.
اراك،حكم،عمومي،صدور،متهمين،اهانت،حرم،مدافع،موسوي

به گزارش خبر گزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالمهدی موسوی، اظهار داشت: حکم پرونده اهانت به همسر شهید مدافع حرم در شهر اراک صادر شد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: در یکی از مراکز درمانی شهرستان اراک توسط یک مرد و 2 خانم به همسر شهید مدافع حرم که مبادرت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر کرده اهانت شده بود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: در همین راستا پس از وصول گزارش ضابطین و صدور دستورات مقام قضایی به جهت تحقیقات تکمیلی و جمع‌آوری ادله و مستندات قانونی مورد نیاز، متهمین بازداشت و پس از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست، پرونده مذکور جهت صدور حکم مقتضی به دادگاه کیفری 2 شهرستان اراک ارسال شد.
وی گفت: علی‌رغم گذشت شاکیه و از منظر جنبه عمومی جرم، به اتهام‌های اخلال در نظم عمومی از طریق هیاهو و جنجال و سر و صدا در محیط درمانی، مزاحمت برای بانوان در اماکن عمومی و حضور بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی، حکم به محکومیت متهمین فوق‌الذکر به تحمل یک سال حبس تعزیری و جزای نقدی صادر شد.
موسوی بیان کرد: این حکم غیرقطعی و در مرحله بدوی بوده و امکان تجدیدنظر خواهی برای محکومین وجود دارد.
انتهای پیام/