خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاباک مدعی بازداشت یک تیم وابسته به حماس شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 مرداد 1402 - 14:14
شاباک صبح امروز (دوشنبه) مدعی شد اعضای یک تیم وابسته به حماس را که قصد برنامه‌ریزی برای ربودن یک نظامی اسرائیلی را داشتند، بازداشت کرده است.
شاباك،ربودن،اسرائيلي،نظامي

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی "شاباک" در بیانیه‌ای تاکید کرد: این تیم ۹ نفره که اعضای آن از ساکنان روستایی بادیه نشین بین رام الله و قدس بودند، قصد اجرای عملیات‌های ضدصهیونیستی و ربودن یک نظامی اسرائیلی را داشتند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در این بیانیه آمده است که اعضای این تیم ماه گذشته بازداشت شدند.
شاباک گفته که این افراد مسلح بوده و مواد منفجره و بمب در اختیار داشتند و محل استقرار نظامیان اسرائیلی را به طور مداوم تحت نظر داشتند همچنین اطلاعاتی در مورد آنان جمع‌آوری کرده بودند و قصد ربودن یک نظامی را داشتند که حتی محل نگهداری او را هم آماده کرده بودند.
شاباک مدعی شد که در پی بازداشت اعضای این تیم، عملیات ربودن نظامی اسرائیلی هم ناموفق ماند.