خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور 11 منتقد ارتش پاکستان در رسانه ها ممنوع شد- اخبار پاکستان و هند - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 23 مرداد 1402 - 11:16
روزنامه پاکستانی خبر داد حضور 11 نفر شامل خبرنگاران منتقد ارتش و دولت در رسانه های این کشور ممنوع شده است.
پاكستان،خان،كشور،ارتش،پيشين،سعيد،نهاد،روزنامه

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نهاد ناظر بر رسانه‌های الکترونیکی پاکستان (پمرا) با استناد به تصمیم دادگاه عالی این کشور حضور 11 نفر از جمله خبرنگاران منتقد ارتش و دولت این کشور را در رسانه‌ها ممنوع اعلام کرد.
روزنامه «داون» اظهارداشت: نهاد پمرا با استناد به تصمیم دادگاه عالی پاکستان دستورالعملی صادر کرده است که بر اساس آن 11 منتقد ارتش این کشور از حقوق خاصی مانند حضور در تلویزیون نمی‌توانند برخوردار شوند.
به گزارش این روزنامه، «صابر شاکر»، «موید پیرزاده»، «وجهت سعید خان»، «شاهین صهبایی»، «عادل فاروق راجا»، «علی نواز اعوان»، «مراد سعید» و «حماد ازهر» از افراد تحریم شده هستند.
نهاد ناظر بر رسانه‌های الکترونیکی پاکستان به شبکه‌ها خبری هشدار داد در صورت تخلف با مجازات جدی روبرو می‌شوند و موضوع را به شورای شکایت ارجاع خواهد داد.
شاکر، پیرزاده، سعید خان و صهبای روزنامه نگاران حامی «عمران خان» نخست‌وزیر پیشین پاکستان محسوب می‌شوند.
عادل فاروق راجا، یک عضو پیشین ارتش پاکستان است که در انگلیس زندگی می‌کند و به دلیل برخورد با خان به شدت از ارتش آن کشور انتقاد کرده بود.
پیش از این نیز، اداره تنظیم مقررات رسانه‌های الکترونیک پاکستان به تلویزیون‌های این کشور دستور داده بود تا سخنرانی‌های زنده عمران خان، نخست‌وزیر پیشین پاکستان را منتشر نکنند.
انتهای پیام/.