خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2855 خانوار در اسلامشهر صاحب خانه می شوند - اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 مرداد 1402 - 22:13
فرماندار اسلامشهر از جانمایی 2855 خانوار در 3 پروژه نهضت ملی و اقدام ملی مسکن در شهرستان اسلامشهر خبر داد و گفت: متعهد شدیم طی 4 سال 26 هزار واحد مسکونی آماده سازی و تحویل مردم اسلامشهر دهیم.
مسكن،اسلامشهر،واحد،شهرستان،پروژه،مسكوني،شهيد،حبيبي،كلنگ،املاك

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسین حبیبی در نشست شورای مسکن استان تهران که با حضور استاندار برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه مسکن در شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: در راستای تعهداتی که شهرستان اسلامشهر در حوزه مسکن و شهرسازی داشته پس از پیگیری از مجموع ثبت نام کنندگان که قریب به 96 هزار نفر بودند، 2855 نفر تأیید و در قالب سه پروژه مسکن جانمایی شده‌اند.
وی افزود: پروژه‌های اقدام ملی شهید سلیمانی واوان با 600 واحد مسکونی که 39 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 200 واحد که 79 درصد پیشرفت داشته که 80 واحد مسکونی در حال حاضر آماده تحویل است و مابقی 200 واحد تا دهه فجر تکمیل و در اختیار مردم شریف اسلامشهر قرار می‌گیرد.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به پروژه مسکن شهید همت تأکید کرد: پروژه شهید همت در زمین عدل آباد با مساحت 64 هکتار که قریب به یک سال معطل مانده بود، تجهیز کارگاه صورت گرفته و در هفته دولت کلنگ زنی انجام خواهد شد.
حبیبی گفت: پروژه 770 واحدی شهید کلانتری نیز در روستای ده عباس تجهیز کارگاه شده و به‌زودی کلنگ می‌خورد که جزو 3 پروژه فعال مسکن در شهرستان اسلامشهر است.
وی با تأکید بر اینکه ما متعهدیم 26 هزار واحد مسکونی طی 4 سال آماده‌سازی و تحویل مردم اسلامشهر دهیم، بیان کرد: 15 هزار واحد مسکونی را تعاونی‌ها متعهد شده‌اند که بسازند و از نظر پروژه‌های مسکن و طرح‌های مسکن موردنظر شورای مسکن، گره‌های اصلی باز و مشکلات برطرف شده است.
حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: با بازدیدهای انجام شده از سطح شهرستان 46 مورد مشاورین املاک غیرمجاز شناسایی و تذکر داده شده است، امیدوارم با ارائه این حجم از مسکن و نظارت بر بنگاه‌های املاک قیمت مسکن در شهرستان کاهش یابد.
انتهای پیام/