خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر ژاپن در افغانستان: نگرانی خود را درباره حقوق زنان به مقامات طالبان اعلام کرده ایم- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 22 مرداد 1402 - 15:15
سفیر ژاپن به رسانه های این کشور گفت در دیدار با شماری از مقامات حکومت افغانستان نگرانی خود را درباره حقوق زنان مطرح کرده است.
افغانستان،زنان،اوكادا،تاكاشي،گفتگو

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «تاکاشی اوکادا» سفیر ژاپن در کابل در گفتگو با «ان چی کی» اظهار داشت: در دیدار با شماری از مقامات طالبان درباره حقوق زنان و ایجاد ثبات در افغانستان گفتگو کرده است.
وی افزود: دو سال پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، بیشتر مردم افغانستان برای زنده ماندن تلاش می‌کنند.
سفیر ژاپن تصریح کرد: حکومت افغانستان زنان و دختران را در این کشور از حق آموزش، تحصیل و کار محروم کرده‌ است.
تاکاشی اوکادا تاییداظهارداشت: بارها به سران حکومت افغانستان یادآوری کرده که حمایت زنان برای ایجاد ثبات در این کشور ضروری است.
این دیپلمات ژاپنی تأکید کرد: مردم افغانستان در شرایط کنونی با کمبود جدی مواد غذایی روبه‌رو هستند و از لحاظ اقتصادی با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی ابراز امیدواری کرد حکومت افغانستان سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ در برابر زنان و دختران را تغییر دهد.
تاکاشی اوکادا همچنین در این گفتگو بر ادامه کمک‌های کشورش به مردم افغانستان تأکید کرد.
انتهای پیام/.