خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پینگ پنگ باز نوجوان قهرمان مسابقات جهانی تونس شد

مهر | ورزشی | شنبه، 21 مرداد 1402 - 20:43
بنیامین فرجی با پیروزی در فینال رده سنی زیر ۱۵ سال مسابقات تنیس روی میز آزاد جهانی تونس به عنوان قهرمان این مسابقات دست یافت.
نهايي،شكست،فرجي،رده

به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب روز پایان مسابقات تنیس روی میز آزاد جهانی تونس و در رده سنی زیر ۱۵ سال، بنیامین فرجی شامگاه شنبه به مصاف «واسیم اسید» از کشور میزبان رفت و با پیروزی ۳ بر صفر مقابل این بازیکن صاحب عنوان قهرمانی شد.
فرجی در حال عنوان قهرمانی رده زیر ۱۵ سال را به خود اختصاص داد که بعد از صدرنشینی در پایان مرحله مقدماتی، مرحله یک هشتم نهایی را با قرعه استراحت پشت سر گذاشته بود.
او در مرحله یک چهارم نهایی نماینده الجزایر را ۳ بر یک شکست داد و در دیدار نیمه نهایی نیز «دنی» از انگلیس را ۳ بر ۲ شکست داده بود.
فرجی در شرایطی در دیدار نهایی موفق به شکست «واسیم اسید» شد که در فینال رده سنی زیر ۱۷ سال مقابل همین بازیکن متحمل شکست شده بود.