خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد کشفیات کالای قاچاق در خراسان شمالی/ «دارو و لوازم بهداشتی» در صدر است- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 مرداد 1402 - 09:13
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی گفت: آمار نشان دهنده رشد کشفیات کالاهای قاچاق است و دستگاه های کاشف توان خود را به کشف کالاهای عمده قاچاق شده به استان معظوف داشتند.
قاچاق،كشفيات،كالاي،پرونده،ميزان،179

سید جواد سیدالموسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: کشفیات کالای قاچاق در سال 1401، 674 مورد بود که 138 میلیارد ریال محکومیت جزای نقدی برای این پرونده‌ها صادر شد، به همین میزان هم ارزش کالاهایی بود که به دولت بازگشت.
وی افزود: در سه ماهه ابتدایی امسال 392 پرونده در تعزیرات حکومتی وارد و 179 پرونده رسیدگی شده است.
مدیرکل تعزیرات استان خراسان شمالی با بیان جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق کالا در سال جاری گفت: در این 179 پرونده حدود 112 میلیارد ریال محکومیت برای متخلفان در نظر گرفته شده و به همین میزان نیز ارزش‌ کالاهایی است که به نفع دولت ضبط شده است.
سیدالموسوی بیان کرد: آمار نشان دهنده رشد کشفیات کالاهای قاچاق است و دستگاه‌های کاشف توان خود را به کشف کالاهای عمده قاچاق شده به استان معظوف داشتند.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان کالای قاچاق کشف شده در حوزه بهداشتی، آرایشی و پزشکی است، گفت: هم در سال گذشته و هم امسال قاچاق دارو در صدر است و لوازم آرایشی و بهداشتی، دخانیات، دستگاه‌های استخراج رمز ارز و لوازم خانگی بیشترین کشفیات کالای قاچاق را در خراسان شمالی دارد.
انتهای پیام/311/