خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لوکاشنکو: این لهستان نیست که تنش‌ها را تشدید می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 مرداد 1402 - 20:56
رئیس‌جمهور بلاروس تأکید کرد تشدید تنش‌ها از سوی خود لهستان نیست بلکه این آمریکا است که آن را تحریک می‌کند.
بلاروس،لهستان،لوكاشنكو،چهارشنبه،وزارت

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس گفت: «از دولت و وزارت امور خارجه خواستم تا طرح حُسن همجواری و صلح با همسایگان ما در غرب را پیشنهاد کنند.»
به گزارش الجزیره، لوکاشنکو همچنین گفت: «این لهستان نیست که تنش‌ها را تشدید می‌کند، بلکه آمریکا است که روی ورشو شرط بندی می‌کند.»
رئیس‌جمهور بلاروس اعلام کرد: «آماده پذیرش خطوط هوایی غربی در بلاروس در اسرع وقت هستیم.»
در همین حال «آندری دودا» رئیس‌جمهور لهستان مدعی شد: «ایستادن در برابر روسیه در اوکراین گزینه‌ای ارزان است، زیرا حداقل سربازان آمریکایی نمی‌میرند.»
«ماسیج واسیک» معاون وزیر کشور لهستان نیز پیش‌تر در روز چهارشنبه گذشته اعلام کرده بود یک گروه نظامی جدید شامل ۲ هزار پرسنل به منظور جلوگیری از ورود موج جدید پناهجویان غیرقانونی به این کشور در مرز‌های بلاروس مستقر می‌شوند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه گذشته دور جدیدی از تحریم‌ها را علیه بلاروس وضع کرد.
تحریم‌های جدید شامل ۸ فرد و ۵ نهاد می‌شود که اقدام به حمایت مالی از دولت بلاروس کرده‌اند.