سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گام اساسی جهت انسجام و هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 20 مرداد 1402 - 11:45
صائبی گفت: انتخابات اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان برگزار می‌شود.
استان،هماهنگي،روابط،شوراي،تهران،عمومي،مديران

محمد صائبی با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران اظهار کرد: با توجه به ساختار شورای هماهنگی استان تهران در مدت معین، افراد با شرایط و فعالیت مرتبط در دستگاه‌های استان رزومه و درخواست‌شان را به اداره کل روابط عمومی استانداری تهران ارسال کردند.
وی ادامه داد: پس از بررسی اسامی، ۱۹ کاندیدا به صورت رسمی اعلام شد و در جلسه یکشنبه ۲۲ مردادماه که با حضور مدیران روابط عمومی استان تهران با حضور دارابی مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور و استاندار برگزار می‌شود، مدیران به نامزد‌های انتخاباتی خود رای می‌دهند.
جانشین رئیس و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران خاطرنشان کرد: با اختیاراتی که شورای هماهنگی در سطح استان دارد، پس از رای گیری و انتخاب اعضا اقدامات شایسته‌ایی در راستای اعتلا، انسجام و هماهنگی روابط عمومی‌ها در سطح استان برخواهیم داشت.
صائبی سپس گفت: این شورا به منظور ایجاد انسجام، اتخاذ شیوه‌های مناسب، هماهنگی در امور اطلاع رسانی و ایجاد وحدت رویه و با حضور همه مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و بخشداری‌های استان تشکیل خواهد شد.
وی افزود: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان به ریاست استاندار و در غیاب به جانشینی و دبیری مدیرکل روابط عمومی استانداری و با شرکت اعضا تشکیل و وظیفه هماهنگی اطلاع رسانی را در استان بر عهده خواهد داشت.