خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«آمبولانس» در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ساخته شد

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 19 مرداد 1402 - 15:00
فیلم کوتاه «آمبولانس» به کارگردانی حسین محروقی در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس وابسته به بنیاد فرهنگی روایت فتح ساخته شد.
كوتاه،فيلم،محروقي،حسين،علي،رشيد،پژمان،آمبولانس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، فیلم کوتاه «آمبولانس» بر اساس فیلمنامه‌ای از رشید پژمان و حسین محروقی و طرحی از محسن فینی‌زاده و به کارگردانی حسین محروقی و از تولیدات دفتر فیلم کوتاه انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «در امتداد جاده‌ای به سوی ابدیت ...
فقط همین!»
رشید پژمان، علی بهمنش، سید مهدی حسینی، احسان بیگی، روزبه حافظی و محمد حسینی‌نژاد بازیگران این فیلم کوتاه هستند.
فیلم کوتاه «آمبولانس» به تهیه‌کنندگی محمدعلی شجاعی‌فرد و سومین ساخته حسین محروقی به عنوان کارگردان پس از «کابین ۱۴» و «مه» است که پیش از این در چندین جشنواره معتبر بین‌المللی همچون پالم اسپرینگز کالیفرنیا، روزاریتو لس‌آنجلس، شیملا هندوستان، پرومو فست مادرید اسپانیا و حقوق بشر اردن حائز جوایز جهانی شده بود.
از دیگر عوامل این فیلم کوتاه می‌توان به دستیار کارگردان و برنامه ریز: شیما عارف، مدیر فیلمبرداری: علی شورورزی، تدوین: مهسا علی پور، صدابردار: امیرعباس علیرضایی و مدیرتولید: کمیل احمدی اشاره کرد.