خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اف‌بی‌آی مرد مظنون به تهدید بایدن را کشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 مرداد 1402 - 11:23
پلیس آمریکا فردی را که به صورت آنلاین گفته بود در زمان بازدید بایدن از ایالت یوتا باید تفنگ تک تیرانداز خود را بردارد، با شلیک مستقیم کشت.
رابرتسون،دادستان،بايدن،اسناد،براگ،آلوين،يوتا،اتهامي،نيوز

اف‌بی‌آی روز چهارشنبه مردی از اهالی یوتا را که ادعا می‌شود بطور آنلاین تهدید به قتل جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و آلوین براگ، دادستان نیویورک کرده بود، با شلیک مستقیم گلوله، کشت.
براساس گزارش ان بی سی نیوز، مظنون در اسناد اتهامی به دست آمده با نام کریگ دلیو رابرتسون شناسایی شد.
ظاهراً رابرتسون روز دوشنبه تبا اشاره به سفر بایدن به یوتا گفته بود باید استتار و تفنگ تک تیرانداز خود را آماده کند.
در اسناد اتهامی آمده است که رابرتسون، آلوین براگ، دادستان منطقه منهتن که دفترش مسئول پیگرد قانونی اتهامات دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق است، نقشه ترور داشته است.
بر اساس ادعای این اسناد، رابرتسون از بسیاری از سیاستمداران دیگر، از جمله لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، مریک گارلند، دادستان کل آمریکا و گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا برای ترور نام برده بود.
یک مقام ارشد دولت به ان‌بی‌سی نیوز گفت که بایدن در مورد حمله اف‌بی‌آی صبح چهارشنبه، پیش از رویداد‌های برنامه‌ریزی‌شده در نیومکزیکو، مطلع شد.
اما کاخ سفید همه سوالات را به وزارت دادگستری ارجاع داد و خود درباره این حمله چیزی نگفت.
در شکایت جنایت علیه رابرتسون، او به تهدیدات بین ایالتی، نفوذ، ممانعت و انتقام از افسران مجری قانون فدرال با تهدید رئیس جمهور متهم شده است.