خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت و همدلی نیاز اصلی جامعه اسلامی است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 خرداد 1398 - 11:37
سنندج - خطیب نماز عید فطر مسجد جامع سنندج و وحدت و همدلی را نیاز اصلی جامعه اسلامی عنوان کرد و بعد ترویج و توجه به این مهم تاکید کرد.
عيد،فطر،سعيد،نماز،ماموستا،فرجي،كردستان،وحدت،استان،جامعه

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا مختار فرجی صبح امروز چهارشنبه در خطبه های نماز عید سعید فطر در مسجد جامع سنندج، اظهار داشت: یکی از نیازهای مهم جامعه حفظ وحدت و همدلی است و در همین راستا نیاز است که همه مسلمانان برای تحکیم پایه های وحدت در جامعه تلاش کنند.
وی ضمن انتقاد از وضعیت پیش آمده در خصوص اعلام عید سعید فطر در استان کردستان، گفت: به هیچ عنوان در استان کردستان مورد قبول نیست که در دو روز متوالی نماز عید سعید فطر اقامه شود.
خطیب نماز عید سعید فطر اظهار داشت: جای بسی نگرانی است که در برخی از نقاط کشور و از جمله استان ما عده ای بدون رویت هلال ماه شوال خودسرانه و بدون توجه به اعلام ستاد استهلال یا شورای افتای اهل سنت کردستان نماز عید سعید فطر را اقامه می کنند.
ماموستا فرجی ضمن تاکید بر لزوم توجه به امر وحدت در جامعه، افزود: انتظار می‌رود که دست اندرکاران و مسئولان مرتبط با امر برای رفع این مشکل برنامه ریزی جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه سه شنبه ۱۴ خرداد مصادف با ۲۹ رمضان بود، بیان کرد: کسانی که در این روز نماز عید خواندند دچار اشتباه شدند و باید قضای روزه آن را ادا کنند.
ماموستا فرجی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و جایگاه بسیار مهم عید سعید فطر، گفت: عید فطر، روز آزادی از آتش جهنم و رستگاری از گناهان است و مسلمانان باید از این موهبت بزرگ برای رسیدن به درجه خلوص و بندگی خداوند بهره گیرند.
وی در پایان گفت: امیدواریم که طاعت و عبادت همه مردم به ویژه نمازگزاران عزیز در سنندج در ایام ماه مبارک رمضان مورد قبول درگاه خداوند متعال قرار گرفته باشد.