خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت بادام درخراسان جنوبی ۱۰ درصدکاهش یافت/سرمای زودرس علت اصلی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 18 مرداد 1402 - 11:00
بیرجند-مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برداشت بادام دراستان ۱۰ درصدکاهش یافت، گفت: سرمای زودرس و افزایش ناگهانی دمای هوا در ابتدای فصل رشد، موجب کاهش برداشت شد.
بادام،خراسان،جنوبي،هكتار،برداشت

منوچهر شایسته در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برداشت بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ تن محصول بادام در خراسان جنوبی اظهار کرد: سرمای زودرس و افزایش ناگهانی دمای هوا در ابتدای فصل رشد، موجب کاهش برداشت بادام در خراسان جنوبی شده است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۴ هزار و ۶۰۰ تن بادام از باغ‌های استان برداشت شد که مقایسه آمارها نشان از کاهش ۱۰ درصدی برداشت بادام در خراسان جنوبی طی سال جاری دارد.
شایسته افزود: ۶ هزار و ۷۰۰ هکتار از باغ‌های خراسان جنوبی زیر کشت محصول بادام است که ۴ هزار و ۶۷۰ هکتار آن دیم و ۲ هزار ۵۰ هکتار آن نیز آبی است.
وی با اشاره به اینکه درآمد سالانه بادام برای کشاورزان خراسان جنوبی حدود ۴۶۰ میلیارد تومان است، گفت: شهرستان قائنات با هزار و ۶۸۰ هکتار و شهرستان بیرجند با ۲ هزار و ۵۶۵ هکتار بیشترین میزان تولید بادام را در استان به خود اختصاص داده‌اند.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: تلاش ما بر این است که با آموزش‌های لازم بهترین بهره برداری را از باغات داشته باشیم تا در اقتصاد کشاورزی و درآمدزایی برای کشاورزان استان نیز نقش آفرین باشد.