خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند احداث پایانه صادراتی مواد معدنی در مجتمع نگین مطلوب است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 مرداد 1402 - 09:29
بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به احداث پایانه صادرات مواد معدنی در مجتمع بندری نگین، روند احداث این پروژه را مطلوب ارزیابی کرد.
نگين،بندري،مجتمع،دسترسي،جاده،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح سه شنبه در بازدید از مجتمع بندری نگین اظهار کرد: احداث پایانه یاد شده روند صادرات مواد معدنی به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم صادراتی استان را دو چندان خواهد کرد.
وی بیان کرد: پایانه احداث مواد معدنی بیش از ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که پیش بینی می‌شود بر اساس برنامه زمان بندی در موعد مقرر به اتمام برسد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: پروژه جاده دسترسی و پل مسیر مجتمع بندری نگین نیز اکنون بیش از ۵۵ درصد پیشرفت دارد که پیش بینی شده تا پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.
شکیبی نسب اظهار کرد: با توجه به اهمیت جاده دسترسی مجتمع بندری نگین وضعیت اجرایی این جاده به صورت مستمر رصد و راهکارهای لازم برای اجرا پرشتاب پروژه اعمال می‌شود.
وی گفت: این پروژه در راستای مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی شده است که با اتمام آن، وضعیت دسترسی هم استانی‌ها به شرکت‌های محدوده مجتمع بندری نگین و جزیره شیف تسهیل می‌شود.