خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح دبیر فدراسیون تنیس درباره شائبه های صعود تیم ملی به گروه دو جهانی- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 17 مرداد 1402 - 09:14
دبیر فدراسیون تنیس گفت: تیم ملی بعد از صعود به دسته دو جهان باید در مرحله پلی آف بازی کند که به معنای تکذیب موفقیت اخیر تنیس نیست.
صعود،تنيس،مسابقات،برگزار،گروه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از حرف و حدیث‌های برخی درخصوص صعود تاریخی تیم ملی تنیس به دسته دو جهان، شاهرخ کشاورز دبیر فدراسیون تنیس توضیحاتی مطرح کرد و به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: مسابقاتی که بهمن ماه برگزار می‌شود، به صورت پلی‌آف و تثیبت جایگاه تیم‌های حاضر در این گروه است.
وی افزود: از آنجایی که گروه بندی تیم‌ها در مسابقات مشخص شده، مسابقات بهمن ماه تحت عنوان پلی‌آف برگزار می‌شود.
دبیر فدراسیون تنیس خاطرنشان کرد: شکل مسابقات تغییر کرده است.
پیش از این مسابقات در قاره‌ها تا سطح 4 برگزار می‌شد که ما به گروه دو جهان صعود کردیم.
کشاورز درخصوص مرحله پلی‌آف اظهار داشت: دو بازی در این مرحله برگزار می‌شود که اول بهمن ماه انجام خواهد شد و در صورت پیروزی هر دو مسابقه به گروه اول صعود خواهیم کرد.
در صورت شکست در هر دو بازی نیز به دسته سه سقوط می‌کنیم.
همچنین اگر یک پیروزی و یک شکست کسب کنیم، باید رقابت کنیم.
وی ادامه داد: اگر به دسته دو جهان صعود نمی‌کردیم، چرا فدراسیون جهانی در سایت خود از صعود تیم ملی ایران نوشته، تبریک گفته و اینکه تنیسورهای ایران تاریخ سازی کردند و تنیس ایران تاکنون در چنین سطحی مسابقه نداده است؟
کشاورز در پایان عنوان کرد: پلی‌آف فقط برای سقوط تیم‌ها نیست، بلکه مرحله‌ای جهت تثبیت جایگاه تیم‌ها است.
حالا اگر تیمی در این مرحله حذف شود، ارزش ندارد؟
انتهای پیام/