خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزبانی اصفهان از اردوی تیم ملی ووشو جوانان

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 15 خرداد 1398 - 10:16
پیوستن غفور به قهرمان اروپا، تمرین تیم ملی فوتبال و پیروزی گلدن‌استیت برابر تورنتو از مهم‌ترین رویدادهای ورزشی استان، کشور و جهان در روزی که گذشت، بود.
تيم،ملي،فوتبال،گل،برگزار،هفته،كشور،اصفهان،عنوان،ليورپول،ليگ، ...

پیوستن غفور به قهرمان اروپا، تمرین تیم ملی فوتبال و پیروزی گلدن‌استیت برابر تورنتو از مهم‌ترین رویدادهای ورزشی استان، کشور و جهان در روزی که گذشت، بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در روز 14 خرداد‌ ماه علاوه بر این‌که امیر غفور به تیم والیبال لوبه، قهرمان اروپا پیوست، نفرات دعوت‌شده به اردوی تیم ملی فوتسال مشخص شدند.
مهم‌ترین رویدادهای ورزشی استان اصفهان
✅ امیر غفور پشت خط‌ زن اصفهانی تیم ملی والیبال ایران که سال گذشته در تیم مونزا توپ می‌زد تیم باشگاهی‌اش را تغییر داد؛ غفور که فصل گذشته و همچنین در هفته اول لیگ ملت‌ها عملکرد بسیار خوبی داشت، مورد توجه مسؤولان باشگاه لوبه قرار گرفت.
ستاره والیبال ایران پس از انجام مذاکرات، قراردادی یک ساله با این تیم منعقد کرد و فصل آینده هم در سری A ایتالیا توپ خواهد زد.
✅ مرحله دوم اردو‌ی آماده‌سازی تالوکاران جوان در خانه ووشوی اصفهان آغاز شد، در این مرحله از اردو محمد‌علی مجیری، علی شکروی، طه بدیعی، شاهین بنی‌طالبی، یونس خدایی و پویا خاتمی به همراه چهار سانداکار جوان از سراسر کشور حضور دارند.
تالوکاران تا 24 خرداد زیر نظر فرشاد عربی به عنوان سرمربی و علی‌رضا بهرامن به عنوان مربی در خانه ووشوی اصفهان تمرینات خود را برگزار می کنند؛ تالوکاران این مرحله از اردو را در اصفهان برگزار می‌کنند و تمرینات سانداکاران هم در قم انجام می‌شود.
✅ پس از جلسه مدیران باشگاه سپاهان و امیر قلعه‌نویی، قرارداد سرمربی سپاهان به مدت یک فصل دیگر تمدید شد؛ ضمن اینکه پس از تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی و سپاهان، زمان آغاز دور جدید تمرینات این تیم، اول تیرماه اعلام شد.
✅ حامد رشیدی در وزن 74 کیلوگرم از اصفهان به همراه کشتی‌گیرانی از سراسر کشور به اردوی تیم ملی کشتی آزاد دعوت شد؛ اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابت‌های جهانی و گزینشی المپیک در قزاقستان، از 16 تا 26 خرداد در خانه کشتی عبداله موحد تهران برگزار می‌شود.
✅ محمد گنج‌خانلو، ملی‌پوش سپاهانی دوچرخه‌سواری کشورمان و نفر اول امیدهای آسیا که در تور کینگ‌های لِیک چین شرکت کرده است، موفق شد پیراهن‌های طلایی و امتیازی این رقابت را از آن خود کند.
✅ نخستین رقابت‌های تنیس جایزه بزرگ کشور در سال 98 چند روزی است در اصفهان آغاز شده است؛ این مسابقات در سطح A فدراسیون تنیس کشور است که 20 نفر برتر رنکینگ کشور به غیر از ملی‌پوشان که در اردوی تیم ملی هستند حضور دارند.
این رقابت‌ها جایزه بزرگ 800 امتیازی کشور محسوب می‌شود که در پایان به قهرمان این رقابت‌ها به همراه جواز نقدی 160 میلیون ریالی اهدا خواهد شد.
مهم‌ترین رویدادهای ورزشی کشور
✅ هفته اول لیگ ملت‌های والیبال با برگزاری 24 مسابقه به پایان رسید و ایران در رده اول، بالاتر از تمامی قدرت‌ها ایستاد تا شروع مقتدرانه‌ای داشته باشد؛ سایت فدراسیون جهانی والیبال با پایان این هفته، برترین‌های هفته اول را معرفی کرد و تیم ملی ایران توانست عنوان بهترین تیم هفته را با 3 برد قاطع و 3 نمایش دلنشین، از آن خود کند تا هفته موفق خود را به این شکل خاتمه دهد.
سعید معروف کاپیتان تیم ملی که عملکرد درخشانی در این هفته داشت و به عنوان بهترین پاسور معرفی شد، از سوی سایت فدراسیون جهانی به عنوان بهترین بازیکن هفته اول لیگ ملت‌ها انتخاب شد تا او نیز در کنار تیم ملی، عملکرد درخشان خود را تکمیل کند.
✅ تمرین دیروز تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت 18 در زمین شماره 2 مرکز ملی فوتبال برگزار شد ؛پیش از آ‌غاز تمرین مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی فوتبال کشورمان برای بازیکنان به صحبت پرداخت.
سردار آزمون همچنان در تمرینات تیم ملی غایب است و به نظر می‌رسد طی روزهای آینده به تمرینات تیم ملی اضافه خواهد شد.؛ بازیکنان پس از شنیدن صحبت‌های ویلموتس به انجام کارهای ترکیبی و پاسکاری در گروه‌های چند نفره مشغول شدند.
✅ نخستین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال ایران با حضور 18 بازیکن از روی شنبه 18 خردادماه برگزار می‌شود؛ به همین منظور بازیکنان به این اردو دعوت شدند، این اردو تا روز چهارشنبه 22 خرداد‌ماه ادامه خواهد داشت.
✅ مرحله نخست مسابقات دو‌ و‌میدانی جایزه بزرگ آسیا در شهر چونگ کینگ چین برگزار شد و‌ نمایندگان ایران نیز به یک مدال طلا، یک نقره و یک مقام چهارمی رسیدند.
امیر مرادی در ماده 800 متر با ثبت زمان 1:49.49 دقیقه به عنوان نخست رسید و‌ جایزه یک هزار دلاری را از آن‌خود کرد؛ شاهین مهردلان در ماده پرتاب وزنه با ثبت رکورد 19.09 متر سوم شد و به جایزه 500 دلاری رسید.
مهم‌ترین رویدادهای ورزشی جهان
✅ فصل اخیر رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا با قهرمانی تیم فوتبال لیورپول به پایان رسید و شاگردان کلوپ در فینالی تمام انگلیسی با نتیجه دو بر صفر تاتنهام را شکست دادند و برای ششمین بار بر بام قله فوتبال اروپا ایستادند.
در این بازی محمد صلاح ستاره مسلمان گل اول لیورپول را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
این ستاره مسلمان که پس از هر گلزنی، به نشانه شکرگزاری سجده به جا می‌آورد، تاثیر زیادی میان هواداران تیم قرمزپوش انگلیسی داشته است.
بنا بر پژوهشی که دانشگاه استنفورد در بریتانیا داشته است، حضور محمد صلاح ستاره مسلمان لیورپول 19 درصد در کاهش جرم و جنایت نژادپرستانه نقش داشته است؛ همچنین در این مقاله آمده است که حضور وی در تیم لیورپول باعث کاهش 50 درصدی توئیت‌های اسلام ستیزی از سال 2017 در مرسی ساید شده است.
✅ دومین فینال این فصل لیگ بسکتبال NBA بین تیم‌های گلدن‌استیت و تورنتو رپتورز در حالی برگزار شد که گلدن‌استیت موفق شد 109 بر 104 به برتری رسیده و نخستین برد خود را جشن بگیرد.
در این بازی که باز هم به میزبانی تورنتو برگزار شد، کوای لنارد با کسب 34 امتیاز، 14 ریباند و 3 پاس منجر به گل بهترین بازیکن میدان بود، اما نتوانست با این آمار مانع شکست تیمش شود.
✅ فصل لیگ قهرمانان اروپا با قهرمانی تیم فوتبال لیورپول به پایان رسید، بر این اساس سایت یوفا اقدام به انتخاب برترین گل این پیکارها کرد که 4 گل در گزینش نهایی انتخاب شدند.
در این میان دو نام همواره مطرح دنیای فوتبال، لیونل مسی و کریس رونالدو هم به چشم می‌خورد و گل‌های این دو ابر ستاره در میان گزینه‌های رای دهی قرار گرفت، همچنین گل آرین روبن هافبک هلندی بایرن مونیخ و ایوان راکیتیچ بازیکن کروات بارسا هم در میان 4 گل برگزیده قرار داشتند؛ در نهایت مخاطبان گل لیونل مسی به لیورپول را که از روی ضربه آزاد به ثمر رسید به عنوان برترین گل انتخاب کردند.
انتهای پیام/63090/ر20/