سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدفگذاری سند تحول بنیادین تربیت دانش‌آموزان چند ساحه‌ای است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 مرداد 1402 - 12:34
اردبیل- مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در سند تحول آموزش و پرورش رویکرد اصلی توجه به تربیت نسل آینده در ساحه‌های مختلف است که یکی از این ساحه‌ها نیز زیستی و تربیت بدنی است.
اردبيل،دانش،ابتدايي،مسابقات،استان،آموزان،ورزشي،مقطع،رقابت،آي ...

به گزارش خبرنگار ما، کلام الله صفری پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از روند برگزاری مسابقات ورزشی پسران سراسر کشور در مقطع ابتدایی و در سالن وزنه برداری شهدای مدافع حرم استان اردبیل اظهار کرد: اردبیل از امروز به مدت ۱۰ روز آینده میزبان مسابقات ورزشی پسران و دختران دانش آموز مقطع ابتدایی در دو رشته فوتسال و والیبال است که با همراهی مربیان و سرپرستان تیم‌های ورزشی در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده اند.
وی یاد و خاطره ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: استان زرخیز اردبیل با خون ۳۴۰۰ شهیدی که تقدیم انقلاب کرده در نقطه عظمت و صلابت ایران اسلامی قرار گرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل امنیت و اقتدار امروز کشور را مرهون ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدا برشمرد و بیان کرد: استقامت خانواده‌های معظم شهدا در حفظ و صیانت این نظام تأثیری بی بدیل داشته است.
صفری با قدردانی از حضور رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی در نظارت بر روند برگزاری این مسابقات تصریح کرد: ما فضای رقابت سالم را در این استان برای دانش آموزان ابتدایی مهیا کردیم که نه تنها به دنبال اعلام برنده و بازنده نیستیم بلکه امیدواریم در این چند روز به دانش آموزان ابتدایی به عنوان آینده سازان این کشور روزهای خوش و خرم و خاطره انگیزی سپری شود.
وی ادامه داد: در سند تحول آموزش و پرورش رویکرد اصلی این نهاد مقدس توجه به تربیت نسل آینده در ساحه های مختلف است که یکی از این ساحه ها نیز زیستی و تربیت بدنی است.
وی خاطرنشان کرد: سی و نهمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان پسر مقطع ابتدایی به میزبانی اردبیل آغاز شد تا با روشن شدن مشعل این مسابقات و رژه تیم‌های شرکت کننده رقابت دانش آموزان در دو رشته فوتسال و والیبال آغاز شده تا رقابت نزدیک و نفس گیری را تا ۱۹ مرداد ماه شاهد باشیم.