خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعبداللهیان به ژاپن رفت

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 16 مرداد 1402 - 07:42
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ارشد ژاپن یکشنبه شب به وقت محلی وارد توکیو شد.
خارجه،امور،وزير،ژاپن،توكيو،سفر،حسين

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نخستین سفرش به ژاپن بعد از تصدی این سمت به توکیو پایتخت این کشور سفر کرد.
در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه بامداد امروز (دوشنبه) ۱۶ مرداد ماه اعلام کرد: حسین امیرعبداللهیان به منظور بازدید رسمی و دیدار با مقامات ارشد ژاپن، یکشنبه شب به وقت محلی وارد توکیو شد و مورد استقبال مقامات وزارت امور خارجه ژاپن قرار گرفت.
کنعانی همچنین افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده وزیر امور خارجه روز دوشنبه در دیدار با «فومیو کیشیدا» نخست وزیر، «یوشیماسا هایاشی»، وزیر امور خارجه و «کاتسونوبو کاتو»، وزیر بهداشت، کار و رفاه اجتماعی ژاپن، در مورد آخرین وضعیت روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و تحولات بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.
پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از شبکه تی.
بی.
اس گزارش داد که حسین امیرعبداللهیان قرار است به توکیو سفر و با همتای ژاپنی خود و همچنین «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر این کشور دیدار کند.
این شبکه به نقل از چند مقام دولت ژاپن اعلام کرد که جنگ اوکراین از جمله موضوعات مورد گفتگو در این سفر خواهد بود.
سفر وزیر امور خارجه به توکیو همزمان با سالگرد بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی در سال ۱۹۴۵ توسط ایالات متحده آمریکا که منجر به یک فاجعه انسانی گسترده در این دو شهر شد، انجام شده است.