خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس قوه قضائیه وارد شیراز شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 16 مرداد 1402 - 07:42
حجت السلام والمسلمین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه در راس هیئتی بلندپایه از مقامات قوه قضائیه فردا به شیراز سفر می کند.
سفر،قضا،دستگاه،تشريفات،سفرهاي،قضايي،رسمي،رياست،رئيس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بیست‌وسومین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، امروز دوشنبه ( 16 مرداد) در سفری غیر رسمی وارد شیراز مرکز استان فارس شد.
سفر امروز رئیس عدلیه به استان فارس دارای وجه و رویکردی مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال برخی مسائل است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه و کمک به رشد تولید می‌شود؛ بر همین اساس، ریاست قوه قضاییه در جریان این سفر، رسیدگی‌ها، بازدیدها و سرکشی‌های مهمی را از برخی مراکز در دستور کار خواهد داشت.
شایان ذکر است حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال 1400 تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان ، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان ، مرکزی، اصفهان، البرز وکردستان سفر کرده است.
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده‌ است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان ، خراسان رضوی، خراسان شمالی و مازندران نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات به آن مناطق سفر کرده است.
سفر امروز به استان شیراز، نهمین سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه است.
نقطه اشتراک تمام سفرهای استانی رئیس عدلیه در دوره جدید -اعم از سفرهای رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقات‌ها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه می‌شوند.
انتهای پیام/