خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع گاز مایع در خراسان شمالی هدفمند شد- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 مرداد 1402 - 13:41
مدیر شرکت پخش و پالایش فراورده های نفتی خراسان شمالی گفت: با توزیع الکترونیکی گاز مایع، استفاده از این گاز در استان هدفمند و قانونمند شد.
گاز،مايع،دريافت،نفتي،توزيع،اجراي،طرح

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، سیدرضا احمدنیا، امروز در نشست خبری، اظهار داشت: در چهارماهه ابتدای سال بیش از 4 هزار و 36 تن گاز مایع در استان مصرف ‌شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، با اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، عرضه این فرآورده 40 درصد کاهش داشت.
وی افزود: شناسایی مصرف‌کنندگان واقعی، جلوگیری از ‌عرضه خارج از شبکه، فروش گاز مایع با قیمت مصوب و آمادگی شرکت در نحوه توزیع این فرآورده از مزایای اجرای این طرح است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان‌شمالی گفت: مصرف کنندگان و ‌سایر اصناف تولیدی و کشاورزی که فعالیت آنان مورد تایید سازمان‌های متولی بوده و واجد شرایط دریافت سوخت گاز مایع هستند، باید در سامانه درخواست ‌فرآوده‌های نفتی ‌http://newtejaratasan.niopdc.ir‌ ثبت نام کنند.
وی تصریح کرد: با تصمیم‌گیری‌ و هماهنگی‌های بین‌دستگاهی، همه هیئت‌های مذهبی می‌توانند برای دریافت گاز مایع موردنیازشان از طریق سامانه سدف شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درخواست خود را ثبت و پس از تأیید سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت کشور، گاز مایع موردنیاز خود را از طریق تاسیات سیلندرپرکنی و شرکت‌های موزع و به نرخ دولتی دریافت کنند.
احمدنیا هدف از توزیع الکترونیکی گاز مایع را شفافیت و سامان‌دهی عملیات عرضه گاز مایع اعلام کرد و گفت: با اجرای کامل این طرح، همه مردم و صاحبان حرف به‌ویژه ساکنان مناطق بی‌بهره از گاز طبیعی، می‌توانند گازمایع موردنیاز خود را به مقدار کافی و با نرخ یارانه‌ای دریافت کنند.
انتهای پیام/311/