خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استمرار هوای قابل قبول برای هفتمین روز متوالی در پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 مرداد 1402 - 10:57
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، شاخص کیفیت هوا در بازه قابل قبول قرار دارد.
هوا،ناسالم،هواي

طبق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۶ یعنی در بازه قابل قبول قرار دارد.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته نیز شاخص هوای تهران روی عدد ۷۰ و در وضعیت قابل قبول قرار داشت.
لازم به ذکر است کیفیت هوا به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود که بر اساس آن از عدد صفر تا ۵۰ در محدوده هوای پاک تعریف می‌شود، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا در محدوده قابل قبول یا متوسط بوده و از محدوده ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
همچنین از ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا خیلی ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
گفتنی است تهران از ابتدای امسال تاکنون ۸ روز هوای پاک، ۹۹ روز قابل قبول، ۲۹ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و یک روز ناسالم برای همه گروه‌ها را تجربه کرده است.