خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحرین از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 14 مرداد 1402 - 23:56
پس از کویت و عربستان، بحرین نیز از شهروندانش خواست خاک لبنان را ترک کنند.
لبنان،شهروندان،درگيري،ترك

وزارت خارجه بحرین در بیروت از شهروندان بحرینی خواست که خاک لبنان را ترک کنند.
به گزارش آر تی، وزارت امور خارجه بحرین امروز شنبه از شهروندان خود خواست که به دلیل درگیری مسلحانه لبنان را ترک کنند تا امنیت آن‌ها حفظ شود.
این در حالی است که پیش از این عربستان و کویت نیز از شهروندان خود خواسته بودند که لبنان را ترک کنند و از مناطق درگیری دور شوند.
سفارت عربستان در بیروت در بیانیه‌ای رسمی به شهروندان خود هشدار داده که از مناطقی که شاهد درگیری مسلحانه هستند فاصله بگیرند و هرچه سریع‌تر لبنان را ترک کنند.
وزارت خارجه کویت نیز از شهروندان خود که در لبنان به سر می‌برند خواست که احتیاط لازم را به کار گیرند و از نزدیک شدن به مناطق درگیری خودداری و با دستورالعمل‌های صادره از سوی دولت لبنان همکاری کنند.
این بیانیه‌ها در حالی منتشر شده که از هفته گذشته اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان شاهد درگیری‌های مسلحانه میان هواداران جنبش فتح و گروه‌های اسلام‌گراست.
در این درگیری‌ها ۱۲ تن کشته و بیش از ۶۰ تن زخمی شدند.