رشد ۴۱ درصدی تولید تخم مرغ در استان قزوین
مهر
|
استانها
|
شنبه، 14 مرداد 1402 - 21:57
قزوین- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۴۱ درصدی تولید تخم مرغ در واحدهای طیور این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رمضانپور از رشد ۴۱ درصدی تولید تخم مرغ در استان قزوین خبر داد و افزود: طی تیر ماه سال جاری هشت هزار و ۸۸ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار این استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۵ هزار و ۷۵۰ تن بوده رشد داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۵ هزار تن تخم مرغ در این استان تولید شده است.
وی پیش بینی کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان سال جاری در واحدهای مرغ تخمگذار این استان تولید شود.
رمضانپور یادآور شد: در حال حاضر ۶۸ واحد مرغ تخمگذار در استان فعال است که بیشترین این واحدها در شهرستانهای آبیک و تاکستان هستند.
وی ظرفیت تولید واحدهای فعال مرغداری تخمگذار استان را ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه ذکر کرد.