خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش روسیه به حوادث خونین سودان

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 خرداد 1398 - 01:01
وزارت خارجه روسیه به ناآرامی‌های اخیر سودان واکنش نشان داد.
سودان،سوداني،تاكيد،معارضان،نافرماني،اعتراضات

به گزارش مشرق به نقل از رسانه‌های روسی، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور مخالف فشارهای خارجی بر سودان و دخالت در امور این کشور است.
وزارت خارجه روسیه افزود که مسکو از تصمیم شورای نظامی سودان مبنی بر تشکیل دولت انتقالی و برگزاری انتخابات استقبال می‌کند.
بیشتر بخوانید: همدردی «عبدالملک الحوثی» با مردم سودان تعداد کشته‌های اعتراضات سودان افزایش یافت آیا مدل السیسی در سودان قابل اجراست؟
این وزارتخانه تاکید کرد که مسکو هرگونه دخالت در امور سودان را غیر قابل قبول می‌داند.
آخرین خبرها از افزایش تلفات حمله نظامیان سودانی به اعتصاب کنندگان در خارطوم به 35 کشته حکایت می‌کند.
این در حالی است که معارضان سودانی برگزاری انتخابات طی 9 ماه آینده را رد و بر ادامه نافرمانی مدنی و اعتراضات تا واگذاری قدرت از سوی نظامیان حاکم بر سودان تاکید کردند.
معارضان سودانی همچنین تاکید کرده‌اند به سبب طفره رفتن شورای نظامی از عمل به وعده های گذشته خود به نافرمانی مدنی ادامه خواهد داد.