خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی مرمت پل خاتون آغاز شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 مرداد 1402 - 12:29
کرج- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز از شروع تجهیز و عملیات مرمت پل تاریخی خاتون خبر داد.
مرمت،پل،مرمتي،خاتون،تاريخي،خاكي

رحیم خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از شروع تجهیز و عملیات مرمت پل تاریخی خاتون خبر دادو اظهار کرد: مناقصه برای مرمت این پل در چند دوره انجام شد که با توجه به نبود شرکت‌های مرمتی واجد شرایط، با مساعدت استاندار محترم در زمینه ترک تشریفات، انعقاد قرارداد با پیمانکار واجد شرایط صورت گرفت و با نگاه ویژه وزارت متبوع هزینه مورد نیاز تأمین شد.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز مرمت این پل تاریخی با توجه به اهمیتی که در ورودی شهر کرج دارد، توسط یکی از بزرگترین و با سابقه‌ترین شرکت‌های مرمتی و توسط استاد مرمت بناهای تاریخی انجام می‌شود.
خاکی با اشاره به شروع عملیات اجرایی مرمت پل خاتون، افزود: در حال حاضر تجهیز کارگاه انجام شده و فعالیت مرمتی پل طی دو روز آینده آغاز می‌شود.
او با اشاره به اینکه مدت زمان انجام مرمت بر اساس قرار داد ۱۸ ماه در نظر گرفته شده، گفت: اعتبار مورد نیاز برای مرمت پل خاتون ۹ میلیارد تومان است که اکنون ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از اعتبارات اختصاص یافته و مابقی اعتبارات نیز در طی این دوره تأمین می‌شود.