اجرای طرح توانمندسازی در 500 روستای مازندران- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
استاندار مازندران از اجرای طرح توانمندسازی 500 روستای این استان با هدف احیای اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، سیدمحمود حسینیپور در یادواره شهدای بالاکوه واقع در روستای اندوار بخش امامزاده عبدالله آمل با بیان اینکه اول انقلاب جاده آسفالته در راههای روستایی نبود و تلاش شد تا اقدامات توسعه روستایی انجام شود، اظهار داشت: اکنون با وجود چهل و سه سال از پیروزی انقلاب کمبود در مناطق روستایی قابل قبول نیست و باید در توسعه روستایی شتاب شود.
وی افزود: به عنوان مسئول از هرگونه کم توجهی به مناطق روستایی عذرخواهی میکنم و اگرچه خدمات دیگری انجام شده است که به خصوص در امر آسفالت حتما دستور کار قرار میگیرد.
حسینیپور با اشاره به اینکه فرهنگ روستا برگرفته از ارزشهای اسلامی است و صمیمت و صفا و مهربانی هنوز وجود دارد، گفت: به منظور توسعه روستایی 500 روستا مازندران در دستور احیای اقتصاد روستایی قرار گرفته است.
استاندار مازندران با اعلام اینکه برای هر روستا 7 میلیارد تومان هزینه جهت احیا کنار گذاشته شد، تصریح کرد: لازم است در امر دامداری و یا تبدیل دامداری سنتی و تبدیل به دامداری صنعتی متناسب با اصول دانشبنیان تلاش شود که این امر باعث ایجاد اشتغال پایدار جوانان میشود.
وی ادامه داد: طرح توانمندسازی روستا در هر یک از روستاها با هماهنگی شورا، دهیار و بزرگان روستا اجرایی میشود که تاکید بر اجرای طرح داریم.
حسینیپور با بیان اینکه منطقه اندوار بزرگان مطرحی دارد که دوران هشت سال مقدس و در بحث مدافعان حرم خوش درخشیدند گفت: در یک ماه گذشته طرح آسفالت روستاهای نشل، اندوار، تیرکلا، خرم با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برنامه ریزی شد که زیرسازی آن تا پایان سال انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: با آسفالت در منطقه از خروج اهالی این منطقه جلوگیری میشود و بازگشت جوانان و ایجاد اشتغال آنها میشود.
وی گفت: همه مسئولان و بزرگان در جهت حفظ و توسعه روستا و تبدیل منطقه به مقصد گردشگری با راهاندازی بومگردی و توسعه باغی لازم است تلاش کنند.
استاندار مازندران گفت: در جهت تجهیز و لولهکشی آب برای 1300 روستا با قرارگاه امام حسن مجتبی قرارداد بسته شد.
ذات الله زارعی سرپرست فرمانداری ویژه آمل نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات منطقه بحث توسعه راه است که باعث گرفتاری زیادی در منطقه شده است افزود: در کنار این مخابرات و عدم دسترسی به اینترنت نیز مردم مشکل دارند که باعث مهاجرت جوانان شده است.
وی گفت: یکی مشکلات حوزههای روستایی که سبب خالی شدن جمعیت روستایب شده مشکلات توسعهای است که به ویژه ایجاد اشتغال پایدار می تواند سبب ماندگاری جمعیت روستایی در این مناطق شود.
انتهای پیام/