خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام 60 دانشجوی بسیجی کاشانی به اردوی جهادی کهکیلویه و بویراحمد- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 مرداد 1402 - 14:42
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کاشان ضمن اشاره به اعزام 60 دانشجوی بسیجی کاشانی به اردوی جهادی کهکیلویه و بویراحمد، گفت: 3 قرارگاه جهادی دانشجویی در کاشان تشکیل شد.
كاشان،جهادي،بوير،قرارگاه،كهكيلويه

یحیی رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ، ضمن اشاره به اعزام دانشجویان بسیجی به اردوی جهادی کهکیلویه و بویر احمد اظهار داشت: 60 نفر از دانشجویان بسیجی بر اساس برنامه‌ریزی به اردوی جهادی در کهکیلویه و بویر احمد اعزام شدند.
وی با بیان اینکه سه قرارگاه جهادی دانشجویی در شهرستان کاشان فعالیت دارند، افزود: دو قرارگاه جهادی دانشجویی شهرستان کاشان در بخش برزک کاشان خدمت‌رسانی می‌کنند و قرارگاه سوم نیز به کهکیلویه و بویر احمد اعزام می‌شوند.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کاشان ابراز داشت: دانشجویان بسیجی در بخش‌های پزشکی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی، مطالبه‌گری، دندانپزشکی و سایر موارد خدمات ارائه می‌کنند.
وی با بیان اینکه قرارگاه دانشگاه علوم پزشکی 60 نفر و دانشگاه کاشان نیز 50 نفر هستند، گفت: سایر دانشگاه‌ها از جمله رجایی، آزاد، پیام نور، فدک و فرهنگیان نیز یک گروه 60 نفره را تشکیل می‌دهند.
رجبی با بیان اینکه دانشجویان بسیجی 10 روز در کهکیلویه و بویر احمد خدمت‌رسانی می‌کنند، تصریح کرد: محرومیت‌زدایی، کمک به نیازمندان به حوزه مسکن و آموزشی از جمله اقدامات در این اردوهای جهادی است و این اعزام سومین مورد در این قالب بوده است.
انتهای پیام/801/