خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس امارات به تهران می‌آید

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 مرداد 1402 - 09:56
خبرگزاری رسمی امارات از دعوت رسمی دولت ایران از رئیس امارات برای سفر به تهران خبر داد.
ايران،امارات،سفر،نهيان،زايد

به گزارش مشرق، خبرگزاری رسمی امارات (وام)، از دعوت رسمی رئیس‌جمهور ایران از «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات برای سفر به تهران خبر داد.
بر اساس این گزارش، در جریان دیدار روز چهارشنبه (۲ آگوست) «رضا عامری» سفیر ایران در ابوظبی با «خلیفه شاهین المرر» وزیر مشاور دولت در امارات، دعوتنامه رسمی آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران، از محمد بن زاید آل نهیان، برای سفر به ایران به این مقام اماراتی تحویل شد.
«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران اول تیرماه گذشته به امارات سفر کرده بود و در دیدار با محمد بن زاید آل نهیان، دعوت رئیس جمهور ایران از وی برای سفر به تهران را ابلاغ کرده بود.
در این دیدار، موضوعات مختلف روابط دوجانبه در ابعاد سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی و کنسولی و روند گسترش روابط دو کشور و ارتقای آن بویژه در زمینه تجاری و اقتصادی بررسی شد.