خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضا قوچان نژاد مهمان ویژه تمرین تیم ملی

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 14 خرداد 1398 - 18:41
سومین جلسه تمرین تیم ملی درحالی برگزار شد که در اواسط آن، رضا قوچان‌نژاد در محل تمرین این تیم حاضر شد.
تمرين،تيم،ملي،بازيكنان،ويلموتس،دقايقي

سومین جلسه تمرین تیم ملی درحالی برگزار شد که در اواسط آن، رضا قوچان‌نژاد در محل تمرین این تیم حاضر شد.
به گزارش ایسنا، سومین تمرین تیم ملی با حضور ٢۵ بازیکن عصر امروز (سه شنبه) از ساعت ١٨ در زمین شماره دو کمپ تیم ملی برگزار شد.
طبق برنامه بازیکنان ابتدا دقایقی در ساختمان پک خود را آماده تمرین کردند و در ادامه به زمین چمن آمدند تا تمرینات تاکتیکی را پیگیری کنند.
پیش از آغاز رسمی تمرین، بازیکنان ابتدا دقایقی به صحبت‌های ویلموتس گوش کردند و در ادامه به تمرین و ارسال پاس‌های کوتاه پرداختند.
از همان آغاز تمرین، چهار دروازه‌بان تیم ملی زیر نظر مربی دروازه‌بانان اختصاصی تمرین کردند.
بخش بعدی تمرین، مرور کارهای تاکتیکی بود.
در این تمرین ویلموتس بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرده بود و از آن‌ها می‌خواست با ارسال پاس بلند، هم تیمی خود را صاحب توپ کنند.
وحید هاشمیان امروز علاوه بر گوشزد کردن نکات فنی، صحبت‌های ویلموتس را هم برای بازیکنان ترجمه می‌کرد.
با گذشت ٢٠ دقیقه از شروع تمرین، خبرنگاران محل کمپ تیم ملی را ترک کردند.
انتهای پیام