سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۳ عنصر «پ ک ک» در شمال عراق

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 مرداد 1402 - 14:40
وزارت دفاع ترکیه روز چهارشنبه در بیانیه‌ای از کشته شدن ۳ عنصر پ ک ک در شمال عراق خبر داد.
عراق،شمال،تركيه،قرار،حمله،هدف،زاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که ۳ عنصر پ ک ک را در شمال عراق کشته است.
بر اساس این گزارش، این وزارتخانه روز چهارشنبه در بیانیه ای بیان کرد: هلاکت این ۳ تروریست در منطقه زاب در محدوده عملیات «پنجه قفل» در شمال عراق صورت گرفت.
ترکیه مصمم است تا تروریسم را در سرچشمه های آن خشک کند.
ترکیه در ۱۷ آوریل ۲۰۲۲ عملیات پنجه قفل را علیه پایگاه های پ ک ک در مناطق متینه، زاب و افشین باسیان در شمال عراق آغاز کرد.
این درحالی است که جنگنده‌های ترکیه‌، بعدازظهر روز یکشنبه، مناطقی را در شهر دهوک در شمال عراق هدف حمله قرار دادند.
این جنگنده‌ها مواضع (پ.ک.ک) را هدف قرار داده‌اند.
این حملات باعث آتش‌سوزی در جنگل‌ها و زمین‌های کشاورزی شد و به دارایی‌های اهالی منطقه خسارت وارد کرد.
شامگاه جمعه هفته گذشته، نیز پهپادهای ترکیه یک خودرو را در شمال عراق هدف حمله قرار دادند.
در پی این حمله، خودروی مذکور به طور کامل در آتش سوخت و هر چهار سرنشین آن کشته شدند.
ترکیه مدت‌هاست به بهانه مقابله با (پ.ک.ک) که در فهرست تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد، حاکمیت عراق را نقض می‌کند و با وجود هشدارها و اعتراض‌های بغداد به حملات خود ادامه می‌دهد.