خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زارع پور:اگر سکویی تخلف کرد، نباید خدمت رسانی متوقف شود

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 11 مرداد 1402 - 11:17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سیاست دولت این است که اگر سکویی تخلف کرد، خدمت رسانی سکو نباید متوقف شود.
برخورد،سكوها،زارع،پور،خدمت

به گزارش مشرق، عیسی زارع پور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با سکوهای متخلف باید برخورد شود خود صنف هم نامه زده که با برخورد موافقم اما نباید شرکت را بست، باید با سکوهایی که به مردم خدمت می رسانند به گونه دیگری برخورد کرد.
وی در عین حال افزود: البته سکوها ملزم به اجرای قانون هستند اما برخورد باید بازدارنده باشد که تخلف ها دیگر تکرار نشود امیداریم این فضا بگذرد و شاهد رشد و بالندگی سکوها باشیم.
وزیر ارتباطات همچنین گفت: مشکلی برای صدور سیم کارت به اتباع بیگانه وجود ندارد.
زارع پور درباره استفاده مردم از فیلترشکن ها نیز اظهار داشت: نظر ما درباره فیلترشکن‌ها این است که کسی برای انجام کارهایش نیازی به فیلترشکن نداشته باشند؛ روزانه پیگیر هستیم تا مسیر دسترسی مردم به خدمت تسهیل شود.
تکمیل می شود...