خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبود ایمنی در کار باعث پلمب ۹ کارگاه ساختمانی در گلستان شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 21:57
گرگان- معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از پلمب ۹ کارگاه ساختمانی در گلستان به علت نبود ایمنی کار خبر داد.
ساختماني،پلمپ،استان،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی بی باک گفت: حدود ۶۰ درصد از حوادث و نیمی از فوتی‌های ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی اتفاق می‌افتد.
معاون روابط کار مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: امسال تا کنون یک مورد فوتی در کارگاه‌های ساختمانی استان گزارش شده است.
وی از اجرای طرح تشدید نظارت بر کارگاه‌های ساختمانی استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون از یکهزار و ۷۹۱ بازرسی، ۳۰۶ مورد کارگاه ساختمانی بود که ۹ واحد پلمپ شد.
بی باک ادامه داد: سال گذشته ۲۳ کارگاه در استان به علت نبود ایمنی کار پلمپ و ۱۳ مورد فوتی در این ارتباط گزارش شد.
وی تاکید کرد: کارگاه‌های ساختمانی که ایمنی کار در آن رعایت نشود، بر اساس ماده ۱۰۵ قانون کار تا رفع نواقص، پلمپ خواهند شد.