خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اورتگا: ناتو قصد اشغال روسیه را دارد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 20:28
رئیس‌جمهور نیکاراگوئه گفت که جنگ اوکراین به اقتصاد کشورهای مسبب آن آسیب می‌زند.
اوكراين،روسيه،جنگ،نيكاراگوئه،ناتو،كشورهاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه معتقد است که کشورهای ناتو در تلاشند تا از طریق جنگ در اوکراین روسیه را به اشغال خود دربیاورند.
«دانیل اورتگا» رئیس جمهور نیکاراگوئه روز سه شنبه اعلام کرد که کشورهای ناتو که وارد جنگ در اوکراین شده اند، آرزوی فتح و اشغال روسیه را در سر دارند.
رئیس جمهور نیکاراگوئه تاکید کرد که این آرزوی تاریخی کشورهای غربی است.
جنگ اوکراین از سوی ناتو و آمریکا هدایت می‌شود، که هر دو در تلاش هستند تا روسیه را از بین ببرند و جایگاه خود را به عنوان ارباب زمین تثبیت کنند.
اورتگا همچنین یادآور شد که جنگ اوکراین اقتصاد کشورهای اروپایی و آمریکا را تضعیف می‌کند، کشورهایی که بر این باورند که پیروزی در این جنگ از آن ناتو است.
رئیس جمهور نیکاراگوئه پیش از این نیز آمریکا را سرکرده یک ارکستر تروریستی بین المللی نامید که از اوکراین برای یافتن راهی به منظور خلاص شدن از دست روسیه استفاده می‌کند.
اورتگا تاکید کرد که روسیه در اوکراین برای صلح و علیه فاشیست‌ها مبارزه می‌کند.
آمریکا و متحدانش از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲(۵ اسفند ۱۴۰۰) بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار در قالب سلاح، مهمات و تجهیزات برای اوکراین کمک فراهم کرده‌اند.