خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹ کشته و زخمی در حمله داعش به نیرو‌های سوریه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 16:59
در جریان حمله عناصر داعش به نیرو‌های نظامی سوریه ۵ تن کشته و ۴ نفر دیگر زخمی شدند.
سوريه،حمله،نظامي،تن

دیده بان حقوق بشر سوریه از کشته شدن ۵ تن از نیرو‌های نظامی سوریه و زخمی شدن ۴ تن دیگر در حمله تروریست‌های داعش به یک کاروان نظامی در بادیه استان حماه خبر داد.
به گزارش «الشرق الاوسط» دیده بان حقوق بشر سوریه روز سه شنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد: تروریست‌های مسلح داعش به یک کاروان نظامی همراه تانکر‌های حمل نفت در جاده رقه به سلمیه در حومه شرقی حماه حمله کردند.
در این بیانیه آمده است: در این حمله ۵ نفر از نیرو‌های ارتش سوریه کشته و ۴ تن دیگر نیز زخمی شدند و تعدادی از تانکر‌های نفت نیز آتش گرفت.
طبق اعلام دیده بان حقوق بشر سوریه، در جریان عملیات‌های نظامی در بادیه سوریه از ابتدای سال جاری میلادی، ۳۶۷ نفر کشته شدند.
خبرگزاری اسپوتنیک نیز به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که در این حمله که شب گذشته روی داد، دست کم ۳ تن از تروریست‌های داعش کشته شدند.