خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز پخش فیلم های دنباله دار از شبکه نمایش- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 15:15
شبکه نمایش سیما در رویکرد ویژه خود اقدام به پخش فیلم های دنباله دار کرده است.
ارباب،نمايش،مجموعه،شبكه،ساعت،تسلط،حلقه،مرداد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه نمایش سیما در پی استقبال و خواست مخاطبان فیلم‌های مطرح دنباله‌دار سینمایی جهان را پخش خواهد کرد.
دنباله‌سازی در سینمای امروز دنیا تبدیل به مسأله‌ای عادی شده است و بسیاری از فیلم‌های موفق گیشه، خیلی زود صاحب دنباله‌هایی می‌شوند که داستان را از جهات مختلف پیش می‌برند.
همین مسأله و اهمیت این فیلم‌ها باعث شده است تا شبکه نمایش به سراغ فیلم‌های دنباله‌دار دنیا برود.
از این رو، ساعت 21 جدول پخش در اختیار نمایش این مجموعه فیلم‌ها قرار گرفته است و در هفته‌های پیش‌رو شاهد پخش مجموعه فیلم‌های سینمایی «ارباب حلقه‌ها»، «هابیت»، «سریع و خشن»، «دزدان دریایی کارائیب»، «مرد عنکبوتی»، «جانواران شگفت انگیز »، «بازگشت به آینده » و «نارنیا» خواهیم بود.
مجموعه فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» به کارگردانی پیتر جکسون از شنبه 14 مرداد تا پنجشنبه 19 مرداد روی آنتن می‌رود.
این فیلم براساس رمانی به همین نام نوشته‌ جان رونالد روئل تالکین ساخته شده است.
مجموعه‌ ارباب حلقه‌ها شامل سه فیلم است: ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (2001)، ارباب حلقه‌ها: دو برج (2002) و ارباب حلقه‌ها: بازگشت پادشاه (2003).
داستان ارباب حلقه‌ها درباره شخصیت منفی‌ای به نام سائرون است که حلقه یگانه را خلق کرده تا بر دیگر حلقه‌های قدرت تسلط داشته باشد و از آنها به‌عنوان سلاحی برای فتح و تسلط بر سرزمین خیالی‌ به نام میانه استفاده کند.
فیلم‌های دنباله‌دار شبکه نمایش هر شب ساعت 21 پخش و روز بعد ساعت 3 بامداد و 11 صبح تکرار خواهد شد.
انتهای پیام/