خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی چهارشنبه و پنجشنبه سراسری است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 15:00
علی بهادری جهرمی گفت: تعطیلی چهارشنبه و پنجشنبه شامل همه دستگاه‌ها هم در بخش خصوصی و هم عمومی می‌شود.
گرم،سخنگوي،عمومي،روز،دولت

سخنگوی دولت:
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به تعطیلی سراسری روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه، اظهار کرد: این امر شامل همه دستگاه‌ها هم در بخش خصوصی و هم عمومی می‌شود.
موارد خاصی که نیازمند به خدمت‌رسانی عمومی دارند به تشخیص استاندار در استان‌ها یا در نهاد‌های ملی به تشخیص معاون اول رئیس‌جمهوری و هماهنگی وزیر مربوطه، مجوز فعالیت در این دو روز را دریافت می‌کنند.
وی یادآور شد: تعطیل این دو روز سراسری است.
طبیعتا وقتی هوا گرم است هم برای بخش خصوصی و هم بخش عمومی گرم است.
تفاوتی وجود ندارد و همه بخش‌ها تعطیل هستند.
آن بخش‌هایی که این امر را رعایت نکنند باید مجوز کسب کنند.
سخنگوی دولت گفت: به هم‌میهنان - به ویژه سالمندان، کودکان و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند - توصیه می‌کنیم که در ساعت‌های گرم روز از منزل خارج نشوند تا کمتر آسیبی متوجه‌شان شود.
همچنین درخواست می‌کنیم که شهروندان در مصرف برق هم صرفه‌جویی کنند تا در این زمینه نیز مشکلی ایجاد نشود.