خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار پلیس فتا به زائران اربعین درباره اپلیکیشن‌های جعلی

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 مرداد 1402 - 13:28
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا گفت: تبلیغ و انتشار اپلیکیشن‌های جعلی یکی از مهم‌ترین شیوه‌های مجرمان سایبری برای سوءاستفاده از قربانیان است.
پليس،نصب،دانلود،ir،سپاسي،سرهنگ،حتماً

به گزارش مشرق، سرهنگ حامد محمدی سپاسی گفت: با توجه به در پیش بودن سفر زیارت حرم اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین و انجام بسیاری از امور از طریق اپلیکیشن‌های تلفن همراه لذا استفاده از اپلیکیشن پلیس من می‌تواند مؤثر و مفید باشد.
وی ادامه داد: شهروندان گرامی برای دانلود و نصب اپلیکیشن پلیس من که امور مربوط به گرفتن خلافی خودرو، استعلام ممنوع‌الخروجی، ارائه درخواست تمدید گذرنامه و یا حتی مشاهده نمرات منفی گواهینامه، راهور و پلیس آگاهی را انجام می‌دهند حتماً از سایت epolice.ir اقدام کنند.
وی هشدار داد: در پی دانلود و نصب این اپلیکیشن و هر اپلیکیشن کاربردی دیگر از سایت‌ها و منابع نامعتبر احتمال آلوده شدن گوشی‌ها به بدافزارهای مخرب و جاسوسی وجود دارد.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا با بیان اینکه سیستم عامل گوشی خود را بایستی به‌روزرسانی کنید، تأکید کرد: حتماً یک آنتی‌ویروس مناسب نیز بر روی گوشی خود نصب کنید.
وی در پایان گفت: سرهنگ سپاسی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک، می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی در میان بگذارند.