خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محورهای نشست خبری دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس با فواد حسین

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 09 مرداد 1402 - 13:42
وزیر خارجه عراق در نشست خبری مشترک با دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس گفت: روابط عراق و شورای همکاری مستحکم و قوی است.
عراق،همكاري،شوراي،روابط،اشاره،فواد،اتصال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، فواد حسین وزیر خارجه عراق در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس گفت که سیاست خارجی عراق مبتنی بر تقویت و توسعه روابط است.
وی با اشاره به بررسی محورهای چگونگی توسعه روابط اقتصادی با شورای همکاری، گفت که اتصال برق با شورای همکاری و عربستان، محور اصلی رایزنی ها بود.
فواد حسین گفت: شرکت های شورای همکاری را به ورود به عراق تشویق می کنیم.
دولت کنونی عراق برای متنوع سازی اقتصاد و ارائه خدمات تلاش می کند و طرحی واضح برای سرمایه گذاری گاز دارد.
وزیر خارجه عراق با اشاره به اینکه با البدیوی درباره مجمع عراق و شورای همکاری که در شارجه برگزار می شود، گفتگو کرده است، گفت: روابط عراق و شورای همکاری مستحکم و قوی است.
البدیوی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس هم گفت: برای تضمین امنیت و شکوفایی عراق و تقویت روابط با این کشور تلاش می کنیم.
به پیشروی در تحکیم روابط بین عراق و کشورهای شورای همکاری نیاز داریم.
اتصال شبکه برق شورای همکاری با عراق پروژه ای مهم است که انتظارات بسیاری از آن وجود دارد.
البدیوی اشاره کرد که طرح هایی از سوی کشورهای شورای همکاری برای ارتباط با اقتصاد عراق وجود دارد.
وی افزود که عراق نقش بسزایی در مدیریت پرونده های منطقه ای و بین المللی ایفا می کند.