خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف ١٣ هزار مترمربع از اراضی ملی شهرستان خرامه فارس

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 مرداد 1402 - 18:58
خرامه- رئیس اداره حفاظت محیط زیست خرامه گفت: ۱۳ هزار مترمربع اراضی ملی مشهور به پل تخت در این شهرستان رفع تصرف شد.
زيست،محيط،تصرف،اراضي،حفاظت،رفع،خرامه

به گزارش خبرگزاری مهر، لیلا نبی زاده با اشاره به آزادسازی و رفع تصرف ۱۳ هزار متر مربع اراضی ملی در این شهرستان بیان کرد: این اراضی در قسمت مشهور به «پل تخت» واقع در منطقه پناهگاه حیات وحش بختگان توسط یگان حفاظت محیط زیست خرامه رفع تصرف شد.
او با تشریح اقدامات انجام شده در این زمینه افزود: با حکم قضائی این اراضی رفع تصرف و نهال‌های کاشته شده در آن قلع و قمع شد.
نبی زاده با بیان اینکه تجاوز به عرصه‌های محیط زیست از سوی سودجویان لطمه و آسیب جدی به این مناطق می‌زند، ادامه داد: محدوده‌های محیط زیست برای نگهداری و حفاظت از حیات وحش و حفظ گونه‌های ارزشمند گیاهی و جانوری است و دست اندازی به آن آسیب‌هایی جبران ناپذیر ایجاد می‌کند بطوری که شاهد تغییر در بافت طبیعی و اقلیم منطقه می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خرامه اضافه کرد: محیط زیست و منابع ملی یک سرزمین همان زیر بنای توسعه پایدار آن جامعه است و رشد سایر بخش‌های جامعه به کارکرد صحیح و استفاده درست از این منابع وابسته است.