خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: هدف اصلی نشست قاهره، اتخاذ یک راهبرد جامع ملی است

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 08 مرداد 1402 - 13:28
یکی از مقامات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در ارتباط با جزئیات و اهداف نشست قاهره صحبتکرد.
ملي،فلسطيني،مقاومت،تاكيد،توافقات،اشغالگر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های فلسطینی، عزت الرشق عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد که اولویت و هدف اصلی نشست رهبران گروه‌های فلسطینی در قاهره اتخاذ رویکرد و راهبرد جامع ملی و یکپارچه‌سازی تلاش‌ها برای مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیستی و جنایت آن علیه ملت فلسطین و دفاع از قدس، مسجد الاقصی و تمامی مقدسات اسلامی و مسیحی در برابر خطر یهودی‌سازی و دفاع از این سرزمین در برای توسعه شهرک‌سازی رژیم اشغالگر است.
الرشق تاکید کرد که ما به دنبال تقویت مقاومت با تمامی شیوه‌های آن از جمله مقاومت مسلحانه و وحدت‌بخشی به گروه‌های فلسطینی و مخالفت قاطع با همکاری امنیتی با دشمن صهیونیستی و بازداشت‌های سیاسی هستیم.
وی افزود که جنبش متبوعش موافق هرگونه گفتگوی ملی با هدف تقویت جبهه داخلی و پایبندی به حقوق ملی است.
عزت الرشق خاطر نشان کرد که ما بارها بر پافشاری خود برای تحقق آشتی ملی طبق توافقات قبلی تاکید کرده‌ و گفته‌ایم نیازی به دیدارها، گفتگوها و توافقات جدید نیست و هرآنچه که لازم است، اجرای توافقنامه‌های قبلی است.