سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای اف بی آی درباره سرقت فناوری هوش مصنوعی چین از آمریکا

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 08 مرداد 1402 - 11:06
پلیس فدرال آمریکا معتقد است که چین به منظور تقویت اهداف هوش مصنوعی خود و انجام عملیات نفوذ خارجی در حال سرقت فناوری هوش مصنوعی آمریکا است.
هوش،مصنوعي،چين،آمريكا،فدرال،ادعا،ايالات،متحده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی ادعا می کند: چین همراه با دیگر دشمنان، کسب‌وکارها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی آمریکا را هدف قرار داده است تا به تحقیقات و محصولات پیشرفته هوش مصنوعی دسترسی پیدا کند.
کریستوفر رای، رئیس اف‌بی‌آی، نگرانی‌هایی را درباره استفاده چین از هوش مصنوعی برای هک اطلاعات مطرح کرده و بر لزوم نظارت بر تهدیدات احتمالی در جریان رویدادهای بزرگی مانند انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۴۲ تاکید کرده است.
چین یک «برنامه ملی» را برای پیشی‌ گرفتن از ایالات متحده به عنوان قدرت برتر هوش مصنوعی در جهان تا سال ۲۰۳۰ دارد و اف‌بی‌آی ادعا می‌کند که بخش قابل توجهی از پیشرفت چینی‌ها بر اساس فناوری دزدیده شده یا به دست آمده از ایالات متحده است.
در حالی که هوش مصنوعی دارای مزایای بسیاری است، مجرمان سایبری نیز به طور فعال از آن برای اهداف مخرب از جمله تله‌گذاری ایمیلی و استقرار مدل‌های هوش مصنوعی برای طرح‌های مجرمانه سوء استفاده می‌کنند.
تحلیل‌گران براین باور هستند که چین نظارت وابسته به هوش مصنوعی خود را با استفاده از داده‌های وسیع، یادگیری ماشینی، تشخیص چهره و هوش مصنوعی بهبود بخشیده است تا به مغز و فکر مردمش نفوذ کند و چیزی را می‌سازد که بسیاری آن را دیکتاتوری دیجیتال بسیار ظالمانه می‌نامند.
در شرایطی که پلیس فدرال آمریکا در حال بررسی وب‌سایت‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی است که دارای بدافزار هستند، اف‌بی‌آی پیش‌بینی کرده که هوش مصنوعی به عوامل تهدید قدرت می‌دهد تا به سرعت قابلیت‌های قوی‌تر و پیچیده‌تری را گسترش دهند.