خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادف پراید با تریلی در محور دماوند - رودهن/یک نفر فوت شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 مرداد 1402 - 09:29
دماوند- رئیس جمعیت هلال‌احمر دماوند از تصادف پراید با تریلی در محور دماوند - رودهن خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر فوت و یک تن مصدوم شد.
حادثه،طاهري،تصادف،عوامل،رودهن،مصدوم

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طاهری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران از وقوع یک حادثه تصادف در محور دماوند - رودهن خبر داد.
طاهری در تشریح این حادثه گفت: ساعت ۲۱:۴۰ شنبه ۷ مرداد، گزارش تصادف یک دستگاه پراید با یک دستگاه تریلی در محور دماوند به سمت تهران-محدوده رودهن، از سوی اورژانس به مرکز فرماندهی و کنترل عملیات جمعیت هلال احمر استان تهران(EOC) اعلام شد.
وی افزود: پس از اعلام حادثه نجات گران پایگاه امداد و نجات چناران فوراً به محل حادثه اعزام شدند.
طاهری بیان داشت: در این تصادف دو نفر حادثه دیدند یک نفر آقایی ۶۱ ساله که جان خود را از دست داد و یک مصدوم که آقای ۳۰ ساله بود.
وی گفت: امدادگران فرد جان باخته را که در خودرو محبوس شده بود با همکاری عوامل آتش نشانی رهاسازی و مصدوم توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی انتقال داده شد و فرد جان‌باخته به عوامل انتظامی تحویل داده شد.