خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: حملات ارتش اوکراین در دونتسک دفع شد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 07 مرداد 1402 - 16:28
وزارت دفاع روسیه از ادامه حملات ارتش اوکراین در محورهای مختلف در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
روسيه،دفاع،وزارت،اوكراين

به گزارش مشرق، وزارت دفاع روسیه از دفع حملات ارتش اوکراین در محورهای مختلف در شبانه روز گذشته خبر داد.
وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که ۵ حمله ارتش اوکراین در محور دونتسک از سوی نیروهای روسی با موفقیت دفع شد.
در اثر درگیری در این محور، ارتش اوکراین ۱۲۰ نظامی خود را از دست داد.
بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه، حملات ارتش اوکراین در محورهای دونتسک، دونتسک جنوبی و کراسنولیمانسکی در شبانه روز گذشته ادامه داشت.
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در اثر درگیری در محور دونتسک جنوبی و زاپروژیا نزدیک به ۱۳۵ نیروی نظامی اوکراینی کشته شدند.
در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است که نیروهای روسیه یک انبار سوخت ارتش اوکراین در منطقه زاپروژیا را منهدم کردند.
وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که مقر نیروهای اوکراینی در دنیپرو عصر روز گذشته با سلاح‌های دقیق هدف حمله قرار گرفت.