خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه 43 هزار میلیارد ریالی تعزیرات علیه سوءاستفاده کنندگان از سهمیه کولبران- اخبار حقوقی و قضایی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 07 مرداد 1402 - 13:48
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت 6 شرکت تعاونی مرزنشینان به پرداخت 43 هزار میلیارد ریال جزای نقدی به دلیل سوءاستفاده از سهمیه کولبران برای ورود غیرمجاز کالا به کشور خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،ارزش،ريال،اصانلو،پيرانشهر،سامانه،غيرمجاز

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمد اصانلو؛ رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پرونده 6 شرکت تعاونی مرزنشینان که اقدام به ورود غیرمجاز کالا به کشور به ارزش هزار و 500 میلیارد ریال مازاد بر سهمیه‌ای سامانه جامع تجارت کرده بودند، در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی پیرانشهر تشکیل و رسیدگی شد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این مطلب که هر کولبر مرزنشین ماهانه 7 میلیون ریال سهمیه معافیت در پرداخت سود بازرگانی دارد، افزود: این شرکت‌ها با ورود غیرمجاز (هک) به سامانه مبادلات مرزی و با سوءاستفاده از حساب کاربری 200 هزار نفر از کولبران، اقدام به اظهار و واردات 185 هزار قطعه لوازم خانگی قاچاق به کشور کرده بودند.
به گفته اصانلو، شعبه رسیدگی‌کننده با بررسی تمام مدارک، این شرکت‌ها را به پرداخت 43 هزار و 105 میلیارد ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش کالای مکشوفه و چهار برابر ارزش ریالی مال از دست رفته بر اساس اعلام گمرک محکوم کرد.
این پرونده‌ها در پی گزارش مأموران اداره اطلاعات شهرستان پیرانشهر تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی ارسال شده بود.
انتهای پیام/