خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه کانون دانشگاهیان به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره)

فارس | سیاسی | سه شنبه، 14 خرداد 1398 - 12:39
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره) تاکید کرد: تنها راه موفقیت و رسیدن به پیروزی واقعی و غلبه بر توطئه‎های ریز و درشت از جمله تحریم‌ها بازگشت عملی به مبادی و مبانی انقلاب اسلامی است.
دل،ملت،اسلامي،گذار،رهبري،تصميم،انقلاب،عمل،ايران،غيور،راحل،ام ...

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی طی بیانیه به مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) تاکید کرد: باید ملت ایران و بویژه جوانان غیور و پر نشاط به ارکان نظام و ارگان ها ی متولی در هر سه قوه و نهادهای مختلف و شخصیت های اثر گذار تصمیم ساز و تصمیم گیر بقبولانند که تنها راه موفقیت و رسیدن به پیروزی واقعی و غلبه بر توطئه های ریز و درشت از جمله تحریم ها ی ظالمانه دشمن مستکبر و شیطان بزرگ بازگشت عملی به مبادی و مبانی انقلاب اسلامی است که مر وصیت بنیان گذار راحل آن است و بارها و بارها مورد تاکید رهبری معظم قرار گرفته است.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
« ۱۴ خرداد سالروز عروج انسانی خدایی، عالمی ربانی انقلابی سراسر اراده و صداقت و امامی هدایتگر است که ربع آخر قرن بیستم و بلکه پایان هزاره دوم به نام او سند خورده است و ان شاء الله راهش تا تحقق همه اهداف و آرزوهای خوبش ادامه می یابد.
امام خمینی (ره) با ایمان عاری از شک و شائبه به خدایش، هدفش و مردمش راه طولانی قیام لله را از اوان جوانی و بلکه قبل ترها آغاز کرد و به مصداق " (وَأَلَّوِ ٱسۡتَقَـٰمُوا۟ عَلَى ٱلطَّرِیقَةِ لَأَسۡقَیۡنَـٰهُم مَّاۤءً غَدَقا) الجن 16 بر طریق حق ، جاده صواب و شاهراه هدایت با تمسک به معارف حقه الهیه ، سیره روشن نبویه و ائمه ی هدی و توکل به ذات لایزال الهی مداومت و پایداری کرد و خداوند عزیز و حکیم به یمن اخلاص و صبرش شیفتگی دل های ملت ایران به او را مزد جهاد علمی و مبارزه و خروش بی امانش در برابر ظلم و طاغوت و تباهی قرار داد.
صفا، صمیمیت و سادگی در اوج اراده و صلابت و در عین حال بی تکلفی و بی آلایشی کم نظیر در سبک زندگی سند صداقت او در پیمایش راهی بود که آغاز کرده بود و خیل مومنان و مشتاقان حقیقت و آزادی خواهان و صاحبان اندیشه های صاف و وجدان های بیدار را با او همراه ساخت .
تنها چیزی که او را مجاب می کرد عمل به تکلیف در برابر حضرت حق بود و خود فرموده بود که والله تا به حال ( از احدی ) به غیر از ساحت ربوبی هراس به دل راه نداده است .
او با همه وجود در صف مستضعفان و حمایت از پا به برهنگان ایستاده بود و چون پای وظیفه ی دینی به میان می آمد جهاد با مال و جان و آبرو را سهل می شمرد.
در برابر وفای ملت ، ایثار خانواده معظم شهدا ، ایستادگی و جهاد رزمندگان ، صبر و تحمل کم نظیر جانبازان و مقاومت آزادگان پیوسته خاضع و شاکر خداوند بود.
او راه نجاح و فلاح و پیروزی نهایی را در گرو استقلال و آزادی می دانست و پیش شرط حصول آن را عمل مداوم همگان و بویژه جوانان با انگیزه و غیور برای فتح قله های علم و دانش می خواند.
دوست شناسی و دشمن شناسی ، اتحاد و یکپارچگی امت اسلام و پرهیز از تفرقه و تنازع شاه بیت سخنان الهام بخش و رفتار خداگونه اش بود تمسک به معارف و شعائر زلال اسلامی و پرهیز از شیفتگی به فرهنگ دین زدا و اخلاق سوز غربی و غیر غربی در عین بهره گیری از تجربیات سالم و دستاوردهای مفید بشری مرام و مسلک آن راحل عظیم الشان بود.
و در این راستا وظیفه نخبگان و پرچمداران حوزه و دانشگاه و رسانه های مختلف را سنگین می دانست.
خدایش رحمت کند که تا آخرین لحظات عمر شریفش در عین حال که رهبری بی نظیر بود و به حق مجدد شریعت محمدی ص شناخته می شد و بر دل های مردم حکومت می کرد و در جای خود چون صاعقه ی آسمانی و زلزله گون بر دل دشمنان دین و میهن هراس می بارید، با همه وجود و در کمال تواضع به خدمتگزاری مردم می بالید .
آن عزیز سفر کرده نگران آینده سرنوشت مردم ، انقلاب، نظام و همه امت اسلامی بود و با شیوه ای داهیانه یاران خویش و خبرگان منتخب ملت را بی آن که تحمیلی شده باشد برای تعیین رهبری پس از خویش و ولایت امر امت رهنمون شد و نتیجه این عمل ناشی از حکمت و درایت ، انتخاب به جا و بهجت آفرین حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله العالی شد که طی این سه ده هر چه زمان گذشت و حوادث رخ نمود صحت و صواب آن انتخاب خدایی بیشتر جلوه نمود.
اینک در آغاز چله دوم ، باید نگاهی میدانی تر به آرمان های اصیل انقلاب کرد و در عین شکر بر دستاوردهای مهم حاصله از چهره مظلوم آن آسیب ها، زخم ها و فسادهای ناشی از نفوذ موریانه های مرموز و دشمنان بد سیرت را زدود و برای طی طریق و در نوردیدن راه های طولانی نارفته همت کرد و با برنامه ریزی عالمانه و انگیزه قوی تدبیر عملی کرد.
باید ملت ایران و بویژه جوانان غیور و پر نشاط به ارکان نظام و ارگان ها ی متولی در هر سه قوه و نهادهای مختلف و شخصیت های اثر گذار تصمیم ساز و تصمیم گیر بقبولانند که تنها راه موفقیت و رسیدن به پیروزی واقعی و غلبه بر توطئه های ریز و درشت از جمله تحریم ها ی ظالمانه دشمن مستکبر و شیطان بزرگ بازگشت عملی به مبادی و مبانی انقلاب اسلامی است که مر وصیت بنیان گذار راحل آن است و بارها و بارها مورد تاکید رهبری معظم قرار گرفته است.
این مهم تنها در سایه دل بریدن از بیگانگان و دل بستن و مدد جستن از توان داخلی و عمل به نسخه نجات بخش اقتصاد مقاومتی میسر است.»
انتهای پیام/