خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع باشکوه مردم اردبیل در عصر عاشورا/ مردم هتک حرمت قرآن را محکوم کردند- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 مرداد 1402 - 23:42
تجمع عاشورایی باشکوه مردم عزادار دارالارشاد اردبیل عصر امروز با حضور گسترده حسینیان اردبیل برگزار شد، در این تجمع عزاداران با سر دادن رجزهای حماسی دفاع خود را از حریم قرآن و اهل بیت علیهم السلام اعلام کردند.
اردبيل،حسيني،حسين،ميدان،عاشوراي،قاپوي،بيز،نواي،عاشقان،باشكوه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل،‌ تجمع باشکوه حسینیان اردبیل در روز عاشورا در میدان عالی قاپوی اردبیل برگزار و عاشقان حضرت سیدالشهدا حسین(ع) با نوای یا حسین(ع) عشق و ارادت خود را به آن حضرت نشان دادند.
همزمان با عاشورای حسینی مردم حسینی اردبیل درمیدان عالی قاپوی اردبیل گرد هم آمده و نوای یاحسین سردادند، پایتخت حسینیت امروز در سوگ سرو وسالار شهیدان بود واردییل امروز غرق درعزا وماتم بود.
امروز از جای جای ایران خودرا به میدان عالی قاپو اردبیل رسانده بودند تا دراین اجتماع عظیم حسینی شرکت کنند، حسینیان باسینه زنی وعزاداری عشق وارادت خودرا به امام حسین (ع)نشان دادند و امروز لحظات خاص معنوی در اردبیل ثبت شد.
جای جای اردییل غرق در غم واندوه بود و پرچم‌های سیاه درمناطق مختلف استان برافراشته شده بود، اردبیل در عاشورای حسینی حال وهوای خاصی داشت از روستاها وبخش‌ها گرفته تا شهرهای این دیار حسینی غرق درماتم بود.
امروز در میدان عالی قاپوی اردبیل و خیابان‌های منتهی به این میدان جایی برای سوزن انداختن نبود و از کودک، پیر و جوان و زن و مرد گرفته، همگان با بر تن کردن پیراهن سیاه در سوگ سرور و سالار شهیدان به ماتم نشستند.
اردبیل امروز حال و هوای معنوی خاصی به خود گرفته بود و پایتخت حسینیت، جای جایش غرق در عزا و ماتم شده بود و پرچم‌های سیاه در خیابان‌ها و میدان‌های این شهر به احتزاز درآمده و مراسم عزاداری در همه جای دارالارشاد با شور و حال وصف ناپذیر مردم مهد تشیع برگزار شد.
حسینیان اردبیل در عاشورای حسینی نوای لبیک حسین لبیک ابوالفضل را در میدان عالی قاپو اردبیل سر دادند و در عزای امام حسین(ع) و یاران با وفایش اشک ماتم ریخته و سینه‌زنی کردند.
امروز از تمامی نقاط دنیا عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) خود را به تجمع بزرگ عاشورای حسینی در میدان عالی قاپوی اردبیل رسانده بودند تا در این مراسم باشکوه شرکت کنند.
تجمع بزرگ عاشورای حسینی امسال نیز همانند سال‌های گذشته به صورت باشکوه در اردبیل برگزار و عاشقان حسینی با نوای یا حسین(ع) عشق و ارادت خود را به آن حضرت و یاران باوفایش نشان دادند.
امروز عاشقان امام حسین(ع) در میدان عالی قاپوی اردبیل گرد هم آمده تا بگویند، نهضت حسینی را ادامه می‌دهیم و پرچم عزاداری امام حسین(ع) همیشه در خطه دارالارشاد اردبیل پا برجا می‌ماند.
در این مراسم باشکوه مردم دارالارشاد اردبیل با رجز خوانی‌های حماسی دفاع خود را از کلام الله مجید اعلام کردند.
بیز عاشقوک شهید، صحرای نینوایه
منشور کربلاسی توأم دی بو عزایه
سوز ورمیشوک حسینه، پیمانی ساخلاروق بیز
جاندان دوشونجه عشق قرآنی ساخلاروق بیز
پیغامیمیز رسادی اشرار نابکاره
اولسون قسم مرام سردار سربداره
ایمنده فتنه لردن ایرانی ساخلاروق بیز
باش گتسه گتسین اما قرآنی ساخلاروق بیز
مراسم تجمع بزرگ عاشورای حسینی اردبیل بارها از شبکه‌های سراسری به صورت زنده پخش شد و مردم از تمامی نقاط دنیا نظاره‌گر شور و شعور حسینی در پایتخت حسینیت اردبیل بودند.
انتهای پیام/