خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسات عزای امام حسین(‌ع) پر رونق برگزار شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 06 مرداد 1402 - 14:57
اردستان-امام جمعه اردستان گفت:خوشبختانه جلسات عزاداری برای امام حسین(ع) پر رونق تر از سال‌های قبل برگزار شد ولی امید می‌رود که جلسات پرشور عزاداری بعد از عاشورا نیز ادامه داشته باشد.
عزاداري،برگزار،اردستان،امام،دهشيري،جلسات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز جمعه اردستان، اظهار داشت: مردم شهرستان اردستان در عزاداری ایام عزای امام حسین (‌ع) سنگ تمام گذاشتند گرچه که این موارد برای برخی افراد خوش نبوده و به نشانه‌های عزاداری مردم حمله کردند همچنین دشمنان نیز مسائلی همچون مشکی نپوشید و نذری ندهید را بیان می‌کنند.
وی افزود: از افرادی که به اشکال مختلف عزاداری سید الشهدا را برگزار می‌کنند سپاسگزاریم همچنین خوشبختانه جلسات عزاداری برای امام حسین (ع) پر رونق تر از سال‌های قبل برگزار شد ولی امید می‌رود که جلسات پرشور عزاداری بعد از عاشورا نیز ادامه داشته باشد.
امام جمعه اردستان تصریح کرد: در دهه دوم محرم نیز مراسماتی در سطح شهر برگزار می‌شود ولی توصیه می‌شود که روضه‌های خانگی و مجالس کوچک نیز مورد توجه قرار گیرد و سعی شود که به دور از تشریفات برگزار شود.
دهشیری بیان کرد: نیروی انتظامی و فراجا طی این چند روز گذشته شهدایی را در راه مبارزه با اشرار و قاچاقچیان تقدیم کردند اما در این میان هیچکدام از آن‌هایی که ادعای طرفداری از حقوق بشر را می‌کنند در ارتباط با این شهدا هیچ واکنشی نشان ندادند.