خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از دامداران امری مهم در تنظیم بازار گوشت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 05 مرداد 1402 - 14:28
مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: بی توجهی مسئولان به هشدارهای حمایت از دامدار منجر به کاهش جمعیت دامی شد، درحالیکه حمایت از تولیدکنندگان در پایداری تولید نقش بسزایی دارد.
دام،گوشت،قيمت،واردات،شرايط

آقای افشین صدردادرس گفت: اکنون متوسط قیمت هر کیلو بره نر پروار ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان است.
او افزود: در شرایطی که تقاضا به یکباره در بازار ایجاد شود، بدیهی است که قیمت ها دستخوش تغییر می شود.
صدر دادرس با بیان اینکه بازار دام و گوشت با یکدیگر همخوانی ندارد، گفت: قیمت گوشت بالاتر از دام زنده است، درحالیکه با تشدید نظارت ها باید تعادل برقرار شود.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: بی توجهی مسئولان به هشدارها در فروردین و اردیبهشت موجب شد که جمعیت دامی کاهش یابد و در شرایط کنونی با اعمال مدیریت نیازی به واردات گوشت نداریم.
او گفت: در شرایط فعلی تمامی برنامه ریزی ها بر مبنای واردات انجام می شود که این امر به تولید و اشتغال کشور ضربه می زند.